EUROPA – Beleid met betrekking tot links

U kunt vanaf elke externe website naar EUROPA linken, als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Links moeten waar mogelijk worden geïllustreerd met de officiële logo's en/of handelsmerken die eigendom of onder licentie zijn van de Europese instellingen en moeten voldoen aan de bijbehorende regels.
    Zijn logo's of merken voor u niet mogelijk, dan kunt u tekstlinks gebruiken (bijvoorbeeld: "Voor meer informatie, zie de EUROPA-website"), waarbij de volgende voorwaarden gelden.
  • U mag alleen linken naar pagina's waarop een link naar de Belangrijke juridische mededeling van EUROPA te vinden is.
  • Wanneer gebruikers via een externe link op EUROPA terecht komen, moet het duidelijk zijn dat ze informatie bekijken die gratis en vrij toegankelijk is.
  • De links mogen niet de indruk wekken dat de EU-instellingen de doelstellingen of inhoud van de website of de beherende organisatie goedkeuren of steunen.
  • Wanneer vanaf een website met frames gelinkt wordt, mogen de pagina's niet als frames op die website worden afgebeeld, om te vermijden dat gebruikers de werkelijke oorsprong van de pagina's verkeerd begrijpen.
  • Wanneer u naar ons linkt, dient u dit aan de EUROPA-webmaster te melden door ons de URL van de linkpagina te sturen, zodat we kunnen controleren of aan de bovenstaande vijf punten voldaan is.

 

CONTACT

Algemene inlichtingen

Bel
00 800 6 7 8 9 10 11 Nadere informatie

E-mail ons uw vragen

Contactgegevens instellingen, bezoekersdiensten, persdiensten

Help ons verbeteren

Gevonden wat u zocht?

JaNee

Wat zocht u?

Heeft u nog opmerkingen?