EUROPA – Linkkészítési tudnivalók

Az alábbi feltételek betartásával bármilyen külső weblap tartalmazhat az EUROPA portálhoz vezető linkeket:

  • A linkeket lehetőleg az európai intézmények által bejegyzett és/vagy engedély alapján használt hivatalos logóval és/vagy védjeggyel együtt kell feltüntetni és be kell tartani az ezekkel kapcsolatos rendelkezéseket.
    Amennyiben nincs lehetőség logók vagy védjegyek megjelenítésére, az alább olvasható feltételek elfogadásával szöveges linkek használhatók (pl. „További információkért lásd az EUROPA weboldalt”).
  • A linkek csak olyan oldalakra mutathatnak, amelyek tartalmazzák az EUROPA portál fontos jogi nyilatkozatát.
  • Az EUROPA portál oldalaira külső hivatkozás segítségével ellátogató felhasználók számára teljesen egyértelművé kell tenni, hogy a portálon közreadott információk ingyenesen tekinthetők meg, és bárki számára hozzáférhetők.
  • A linkeket tartalmazó weblap nem kelthet olyan benyolást, hogy az uniós intézmények egyetértenek a hivatkozó weboldal tartalmával vagy a weboldalt üzemeltető szervezetek célkitűzéseivel.
  • Ha a linkek keretes oldalszerkezetet (frame-eket) alkalmazó weboldalon szerepelnek, az EUROPA oldalakat nem szabad az adott weboldal kereteibe oly módon beágyazni, hogy az olvasó ne tudja, honnan származnak.
  • Az EUROPA portálra mutató link elhelyezése után kérjük, küldje el az EUROPA webmesterének a hivatkozást tartalmazó weblap URL-jét, hogy ellenőrizhessük a fenti 1–5 pont teljesülését.

Segítsen tökéletesíteni honlapunkat!

Megtalálta-e a keresett információt?

IgenNem

Milyen információt keresett?

Van-e észrevétele vagy javaslata a honlappal kapcsolatban?