EUROPA – linkitysehdot

EUROPA-sivuille johtavia linkkejä voi tehdä miltä tahansa ulkoiselta sivustolta seuraavilla edellytyksillä:

  • Linkissä käytetään mahdollisuuksien mukaan Euroopan unionin toimielinten omistamaa ja/tai lisensioimaa virallista logoa ja/tai tuotemerkkiä ja se on annettujen ohjeiden mukainen.
    Jos logon tai tuotemerkin käyttö ei ole mahdollista, myös tekstilinkkiä voidaan käyttää (esim. "Lisätietoa EUROPA-verkkosivuilla") seuraavilla ehdoilla:
  • Linkkien on johdettava ainoastaan sivuille, joilla on näkyvissä EUROPA-sivuston oikeudellinen huomautus.
  • Kun käyttäjä päätyy EUROPA-sivuille ulkoisen linkin kautta, hänen on selkeästi ymmärrettävä, että hän katselee tietoja, jotka ovat maksuttomia ja vapaasti käytettävissä.
  • Linkin ei tule antaa sellaista mielikuvaa, että sivuston sisältö tai sen ylläpitäjäorganisaation tavoitteet olisivat EU:n toimielinten hyväksymiä tai tukemia.
  • Jos linkit tehdään kehyksiä käyttävältä sivustolta, Sinun Eurooppasi -sivuja ei saa esittää sivuston kehyksissä siten, että käyttäjät voisivat erehtyä sivujen alkuperästä.
  • Heti tehtyäsi linkin ilmoita siitä EUROPA-vastaavalle lähettämällä sen sivun verkko-osoite (URL), johon linkki on lisätty. Näin voimme näin tarkistaa, onko kohdissa 1–5 esitettyjä ohjeita noudatettu.

YHTEYDENOTOT

Yleisluontoiset kyselyt

Soita numeroon
00 800 6 7 8 9 10 11 Tietoa puhelinpalvelusta

Lähetä sähköpostia

EU-elinten yhteystiedot, vierailut ja mediakontaktit

Auta meitä kehittämään sivustoa

Löysitkö etsimäsi tiedon?

KylläEn

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.