EUROPA – Politik for anvendelse af links

Du kan linke til EUROPA fra alle eksterne websteder på følgende betingelser:

  • Alle links skal så vidt muligt illustreres med officielle logoer og/eller varemærker, som EU-institutionerne ejer og/eller har licens til, og skal følge de instrukser, der er angivet.
    Hvis du ikke kan bruge logoer eller varemærker, kan du bruge tekstlinks (f.eks.: “Yderligere oplysninger kan findes på EUROPA-webstedet") på nedenstående betingelser.
  • Du kan kun linke til sider med EUROPA-webstedets juridiske meddelelse.
  • Når brugerne får adgang til EUROPA via et eksternt link, bør det stå helt klart, at de oplysninger, de får adgang til, er gratis og tilgængelige for alle.
  • Links må ikke give indtryk af, at EU-institutionerne er enige i eller støtter målsætninger eller indhold på det eksterne websted eller den organisation, der administrerer det.
  • Hvis der linkes fra et websted med frames, bør siderne ikke fremstå som frames på webstedet, så brugerne kan misforstå, hvor siderne egentlig kommer fra.
  • Så snart du linker til os, bør du give EUROPA's webmaster besked om det. Det kan du gøre ved at sende en URL fra den side, hvor linket forekommer – så vi kan se, om ovenstående retningslinjer er blevet overholdt.

KONTAKT

Generelle forespørgsler

Ring
00 800 6 7 8 9 10 11 Mere om vores service

E-mail dine spørgsmål

Kontakt‑ og besøgsoplysninger for institutionerne, pressekontakt

Hjælp os med at blive bedre

Fandt du det, du søgte?

JaNej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?