Навигационна пътека

EUROPA – политика за връзките

Можете да публикувате връзка към EUROPA на всеки външен сайт при следните условия:

  • Когато е възможно, връзките трябва да бъдат илюстрирани с официалните лога и/или търговски марки, които са собственост и/или лиценз на европейските институции, и трябва да следват съпровождащите ги указания.
    Ако не можете да използвате логата или търговските марки, можете да използвате текстови връзки (например: “„За повече информация вижте уебсайта EUROPA“), при спазване на посочените по-долу условия.
  • Връзки могат да бъдат публикувани единствено към страници, съдържащи правната информация за EUROPA.
  • Когато потребителите попаднат на сайта EUROPA чрез външна връзка, следва да им бъде ясно посочено, че информацията, която виждат е безплатна и с неограничен достъп.
  • Връзките не трябва да създават впечатление, че институциите на ЕС одобряват или подкрепят целите или съдържанието на съответния уебсайт или на организацията, която го поддържа.
  • Ако се прави връзка от сайтове, използващи фреймове, страниците не трябва да бъдат представяни като фреймове на този сайт по начин, който би подвел потребителите по отношение на истинския им произход.
  • Веднага щом публикувате връзка към нашия сайт, уведомете уебмастъра на EUROPA като изпратите URL адреса на страницата, на която е публикувана връзката. По този начин ще можем да проверим дали сте спазили петте посочени по-горе точки.

Помогнете ни да направим сайта по-добър

Намерихте ли търсената от вас информация?

ДаНе

Какво търсехте?

Имате ли предложения?