Cale de navigare

Despre EUROPA

Europa.eu este site-ul oficial al Uniunii Europene. Acesta este un bun punct de plecare în cazul în care căutaţi informaţii şi servicii furnizate de către UE, însă nu ştiţi pe care dintre site-urile noastre să le accesaţi.

Acest site vă pune la dispoziţie:

  • informaţii de bază cu privire la activitatea UE
  • cele mai noi ştiri şi evenimente din UE
  • link-uri către informaţii despre UE pe site-urile instituţiilor şi agenţiilor UE.

Cine administrează acest site?

Acest site este administrat de către departamentul Comunicare al Comisiei Europene DeutschEnglishfrançais în numele instituţiilor UE.

Cum să utilizaţi acest site

Puteţi efectua căutări în acest site accesând unul din subiectele noastre principale, de ex. Despre UE, Viaţa în UE, Implicaţi-vă!, utilizând motorul de căutare sau indexul de la A la Z.

Repere către informaţiile şi serviciile oferite de UE

UE este unul dintre cei mai mari editori de informaţii on-line din lume, iar căutarea de informaţii poate părea complexă. În fiecare zi, este publicată, on-line o varietate uriaşă de informaţii, inclusiv legislaţie, statistici, comunicate de presă, rapoarte privind politicile şi multe altele.

Toate instituţiile şi agenţiile UE au propriile lor site-uri. De asemenea, birourile UE în fiecare din țările membre şi în alte ţări din lume au propriile lor site-uri. Alte servicii on-line abordează o varietate de subiecte, de la aflarea numărului pentru TVA al unei firme la comandarea de publicaţii UE şi acordarea de ajutor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate.

Pe acest site încercăm să punem la dispoziţie repere către aceste informaţii. Am încercat să clasificăm aceste informaţii într-un mod clar şi am oferit descrieri ale informaţiilor pe care le puteţi găsi prin accesarea fiecărui link.

Satisfacţia clientului

Europa.eu este conceput pentru dumneavoastră. Lucrăm cu utilizatori ai acestui site pentru ca să asigurăm o structură a site-ului şi un limbaj cât mai clare posibil, dar luăm, în permanenţă, în considerare modalităţile de a-l îmbunătăţi.

Pentru a ne transmite comentariile, sugestiile şi feedback-ul dvs. referitoare la acest site, vă rugăm să contactaţi echipa site-ului Europa.

Ce se întâmplă cu feedback-ul din partea utilizatorilor?

Comentariile pe care le primim din partea utilizatorilor site-ului nostru sunt traduse, citite şi analizate săptămânal. Aducem în permanenţă modificări site-ului ţinând seama de feedback-ul dvs.

Primim reacţii de la utilizatorii site-ului Uniunii Europene prin patru mijloace:

  • rubrica „Ajutaţi-ne să ne îmbunătăţim portalul” - până la 3000 de comentarii săptămânal.
  • chestionarul - întrebăm 1 din 20 de vizitatori care intră pe site dacă doreşte să răspundă la câteva întrebări scurte
  • formularul de contact - un formular care ni se poate trimite prin e-mail şi care primeşte răspuns
  • teste cu utilizatorii – organizăm periodic sesiuni de testare, pentru a înregistra observaţiile utilizatorilor cu privire la site-ul live sau la paginile şi secţiunile în curs de elaborare. De asemenea, utilizăm şi alte metode cum ar fi studii de teren, schiţe pe hârtie şi tehnici de organizare a conţinutului.

Toate comentariile şi sugestiile pe care le primim sunt traduse (traducere automată) în limbile cu care suntem familiarizaţi şi apoi analizate. Identificăm astfel problemele recurente şi operăm modificări în mod constant. Poate fi vorba despre adăugarea unui link, modificarea descrierii unui link sau găsirea altor modalităţi prin care îi putem ajuta pe cititorii noştri să ajungă mai uşor la informaţia pe care o caută.

Toate comentariile primite sunt anonime şi nu păstrăm date despre persoanele care utilizează site-ul sau trimit feedback.

CONTACT

Pentru informaţii generale

Sunaţi la
00 800 6 7 8 9 10 11 Detalii despre serviciile oferite

Trimiteţi-ne întrebările dvs. prin e-mail

Datele de contact ale instituţiilor, relaţii cu presa, vizite

Ajutaţi-ne să îmbunătăţim portalul

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

DaNu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră: