Toimielinten yhteiset elimet

Euroopan yhteisöjen henkilöstökoulutuskeskus DeutschEnglishfrançais

Euroopan yhteisöjen henkilöstökoulutuskeskus perustettiin 10. helmikuuta 2005. Sen tehtävänä on tarjota koulutusta EU:n henkilöstöön kuuluville. Koulutuskeskuksen järjestämät kurssit ovat avoimia kaikkien EU:n toimielinten henkilöstölle. Tällä tavoin voidaan edistää yhteisten arvojen levittämistä, auttaa eri toimielinten henkilöstöä ymmärtämään toistensa näkemyksiä ja saavuttaa mittakaavaetuja. Keskus tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien toimielinten koulutusosastojen kanssa päällekkäisen työn välttämiseksi.

Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto

Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) aloitti toimintansa tammikuussa 2003. Sen tehtävänä on järjestää kilpailuja, joiden perusteella palkataan henkilöstöä kaikkiin EU:n toimielimiin. Tämä on tehokkaampaa kuin se, että jokainen toimielin järjestäisi omat kilpailunsa. EPSO:n vuotuinen talousarvio on noin 21 miljoonaa euroa, joka on 11 prosenttia vähemmän kuin kaikissa toimielimissä henkilöstön palkkaukseen aiemmin käytetty määrä.

Julkaisutoimisto

Julkaisutoimiston virallinen nimi on Euroopan unionin julkaisutoimisto. Se on EU:n toimielinten julkaisujen kustantaja, ja se tuottaa ja jakelee kaikki Euroopan unionin viralliset julkaisut (niin paperi- kuin sähköiset julkaisut).

Tietotekniikan kriisiryhmä

EU:n toimielinten tietotekniikan kriisiryhmän (CERT) tehtävänä on käsitellä toimielinten tietotekniikkajärjestelmiin kohdistuvia uhkia. Se tukee kunkin toimielimen tietoturvayksiköiden työskentelyä ja pitää yhteyttä myös eri EU-maiden julkisen sektorin vastaaviin elimiin.

1.6.2011 perustettu kriisiryhmä toimii aluksi kokeiluhankkeena. Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen toteutetaan arviointi, ja täysi toimintavalmius on tarkoitus saavuttaa vuonna 2012.


YHTEYDENOTOT

Yleisluontoiset kyselyt

Soita numeroon
00 800 6 7 8 9 10 11 Tietoa puhelinpalvelusta

Lähetä sähköpostia

EU-elinten yhteystiedot, vierailut ja mediakontaktit

Auta meitä kehittämään sivustoa

Löysitkö etsimäsi tiedon?

KylläEn

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.