Interinstitutionelle organer

  Den Europæiske Forvaltningsskole DeutschEnglishfrançais

  Den Europæiske Forvaltningsskole, som blev oprettet den 10. februar 2005, har til formål at tilbyde EU's ansatte undervisning inden for en række specialområder. Som et særligt kendetegn er Forvaltningskolens kurser åbne for alle EU-institutioners personale, hvorved den bidrager til at sprede fælles værdier, øge forståelsen blandt institutionernes personale og opnå stordriftsfordele. Den arbejder tæt sammen med samtlige institutioners uddannelsesafdelinger for at undgå enhver form for overlapning.

  Det Europæiske Personaleudvælgelseskontor

  Det Europæiske Personaleudvælgelseskontor (EPSO) trådte i kraft i januar 2003. Dets opgave er at arrangere udvælgelsesprøver med henblik på at rekruttere til alle EU-institutionerne. Det er mere effektivt, end hvis hver institution skulle arrangere sine egne udvælgelsesprøver. EPSO's årlige budget er på ca. 21 mio. euro, hvilket er 11 % mindre end det beløb, EU før brugte på ansættelser.

  It-udrykningsholdet CERT

  It-udrykningsholdet CERT (Computer Emergency Response Team) er med til at beskytte EU-institutionernes computersystemer – og hjælper it-sikkerhedsgrupper i hver EU-institution og tilsvarende grupper i den offentlige sektor i EU-landene.

  CERT blev oprettet den 1. juni 2011 og fungerer i det første år som et pilotprojekt. Det kan blive fuldt driftsklart i 2012, afhængigt af resultaterne af evalueringen af pilotfasen.

  Publikationskontoret

  Kontorets fulde navn er Den Europæiske Unions Publikationskontor. Det er EU-institutionernes forlag, der producerer og distribuerer alle officielle publikationer fra Den Europæiske Union på papir og i digital form.


  KONTAKT

  Generelle forespørgsler

  Ring
  00 800 6 7 8 9 10 11 Mere om vores service

  E-mail dine spørgsmål

  Kontakt‑ og besøgsoplysninger for institutionerne, pressekontakt

  Hjælp os med at blive bedre

  Fandt du det, du søgte?

  JaNej

  Hvad ledte du efter?

  Har du forslag til forbedringer?